16 Ekim 2012 Salı

MAYDANOZLU PALAMUT MENÜLER DE

" MAYDANOZLU PALAMUT " zor yapılan bir ürün,ama oldukça lezzetli ve ŞİLE'ye özgü bir yapım şekli...
Her ne kadar palamut balığından yapılsa da bir nevi balık ağırlıklı,fırında,tepsi içinde yapılan, börek görüntüde balık olduğu belli olmayan özel bir ürün ama çok özel.....kılçıksız balık yemek isteyenler zevkle yiyebilirler....
Her ne kadar bazı işletmeler tarafından ön haşlama ile kılçığı temizlenen ürün,gerçekte haşlanmadan yapılması tad bakımından çok önemli ....
Şile de yapılan uluslar arası yemek yarışmasında Gurme  olarak jüri de bulunan kişilerce tadılarak onay aldıktan sonra MELEK ABLA EV YEMEKLERİ menüsüne ilave edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder