23 Nisan 2014 Çarşamba

" ATA GELECEĞİN ÇOCUKLARINA BAYRAM HEDİYE ETTİ" YA BİZ NE YAPIYORUZ.......

 Halkın egemenliğinin güveni olan Cumhuriyet kuruldu.Gelecek çocukların olduğu için bayram olarak çocuklara bağışlandı.Sene 2014 ya şimdi bizler ne yapıyoruz.Bizim çocuklarımıza doğmadan bayram bağışlayan "ATA" ya layık mıyız?
Bu adı cumhuriyet olan bu yönetimin altında her geçen gün çocuk istismarları oluyor,tüm dengesiz insanların amacı çocuk yaşta kadın almak,Hatta kadını elinin kiri olarak gören çağ dışı anlayış,eylem var. Kanunlarda yeterli caydırıcılık yok, yok ki devam ediyor. Suçluyu idam yasak,suçlu hiç yoktan,psikopat düşünce ile adam öldürüyor...gören yok mu?
Siyasetçiler çocuk üstünden siyaset yapar oldu.Her geçen gün çoğalıyor.Eğitim adı altında çocukları kendi düşünceleri doğrultusunda programlamaya çalışıyorlar.Başaramıyorlar ama çocukları psikolojik sorunlu birey yapıyorlar.Çocukları yarış atı gibi,kendi  amaçlarına uygun yetiştirmeye savaşıyorlar. Sonunda sosyal yapısı eksik,bilgili çocuklar yetişiyor.Bilgilerini topluma aktaramadıkları için bilginin bir faydası olmuyor. Çocukları bilinçsiz,eli sopalı zorla,sözüm ona sahte dindarlar, dindar yapmaya çalışan bir kesim,çocukları dinden soğuttuğunun farkında bile değil .......
çocuğa sağladığı bir lokma ekmek için çocuğunun sokaklarda mendil satmasına,hatta dilenmesine destek veren bir anne,baba sevgisini görmezlikten gelen bir yönetim.
Çocuğunu mesaiye götürüp,kendi otoban gişesinde,çocuğu çevresinde mendil satan,para toplama sevdalısı memuru görerek görmezlikten gelen toplum.
Daha çok sayarım ama bu gün çocukların bayramı,onların bayramına saygımdan bu kadar yeter ama mücadele etmeye kendimce devam edeceğim.
Bu bayram,bu bayrak korunmalı.............Ama önce çocuklar özgür,sorumsuz,zorlanmadan gerçek çocuk gibi yaşamalı.....yoksa büyüyünce çocuğuna oyuncak alır.....kendi oynar...çevrede çok var......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder