24 Ocak 2013 Perşembe

MAVİ BAYRAK ŞİLEDE DALGALANMAYA DEVAM EDİYOR


MAVİ BAYRAK ULUSAL JÜRİSİ   
         ŞİLE’DE TOPLANIYOR





Belediyemizin desteği ve Belediye Başkanımızın büyük çabası sonucunda Mavi Bayrak Ödülü’ne aday plaj ve marinaları belirleyecek Ulusal Jüri Şile'de toplanıyor. Başkanımız uzun bir süredir ulusal jürinin Şile’de toplanması için uğraş veriyordu. Bu çabalar sonunda 31 üyenin katılacağı Türkiye’nin 2013 yılı için Mavi Bayrak Ödülü alacak plaj ve marinaları değerlendirecek olan Ulusal Jüri, 26 Ocak Cumartesi günü Şile’de toplanacak. Jüri, TÜRÇEV tarafından kriterlere uygun bulunan dosyaları değerlendirilecek.
HEDEF ŞİLE’YE 3.MAVİ BAYRAK
  Belediyemizin çalışmaları sonucunda geçtiğimiz yıl  Ağlayankaya ve Ayazma Plajlarımız Mavi Bayrak ödülü almıştı. Türkiye’deki 355 Mavi Bayraklı plajdan ikisi ayrıca İstanbul’un ilk ve tek Mavi Bayraklı plajları Şile’de. Mavi Bayrak ödülü sadece deniz suyu temizliğine değil, çevre güvenliği, sağlık ve ulaşım hizmetleri, alt yapı gibi birçok farklı kritere bakılarak veriliyor. Bu açıdan Mavi Bayrak sahibi olmak çok önemli. Şimdi de Belediye Başkanımız ilçemizin bir başka plajını da Mavi Bayrak sahibi yapmak için kolları sıvadı. Başkanımızın hedefi Şile’ye 3. Mavi Bayrağı almak.
 Dünya turizminde bir marka olan Mavi Bayrak Ödülü’nü Türkiye’de hak kazanan plaj ve marinaları belirleyecek Ulusal Jüri Toplantısı, 26 Ocak Cumartesi günü,  Şile’de, Belediyemizin himayesinde ve ev sahipliğinde yapılacak. Mavi Bayrak Ulusal Jürisinin bir araya geleceği panel 26 Ocak Cumartesi günü, saat 09:30’da, Şile Kadın Toplum Merkezinde gerçekleştirilecek. Panele tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.
PROGRAM: Tarih: 26 Ocak 2013, Cumartesi
Yer: Şile Kadın Toplum Merkezi
Saat: 09.30













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder