12 Mart 2017 Pazar

SARA LA FOUNTAİN ŞİLE YER YÜZÜ PAZARINDA

 Uluslar arası 24Kitchen kanalında yaptığı yemek programlarının yanı sıra yazdığı kitaplar,moda blogerlığı ve model olarak da tanınan dünyaca ünü Sara La Fountain Şile Yeryüzü Pazarı nı ziyaret etti. 
Pazarımızın müdavimi Slow Food gönüllüsü şef Maksut Aşkar ile pazarımızdan alış veriş yapan ve üreticilerimizle sohbet eden Sara La Fountain i görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. 

 
 İstanbul'un modern yüzü ile lezzetlerinin ve kültürünün keşfedildiği " Sara ile İstanbul'un En İyileri" programının çekimlerinin bir parçası olarak Maksut Aşkar ın eşliğinde Şile ye gelen ikili Yeryüzü Pazarı ndan sonra Ovacık köyünü ziyaret ettiler.
















Istanbul gibi bir metropole bu kadar yakin dogal yasam hayatini gozlemlemek, yerel lezzetleri tatmak icin biovacik ciftliginde ağırlanan misafirler ,koy firininda eksi mayali ekmek yapıp, kümesten kendi topladıkları yumurtalarla, sağdıkları süt , köy yapımı kaymak ve reçellerle kahvaltı yaptılar. 
Değerli şefimiz Maksut Aşkar da Şile Yeryüzü Pazarı ndan aldığı ısırgan otu ve hodanlarla yaptığı omletle güne ayrı bir keyif kattı Sara La Fountain ,İstanbul un bu yüzünü hiç görmediğini , Yeryüzü Pazarı na ve çalışmalara hayran kaldığını, Şile yi çok beğendiğini defalarca vurguladı.

Bu ziyaretin de yer alacağı " Sara's İstanbul Delight" programı Mayıs ayı içinde 24Kitchen kanalında çeşitli ülkelerde yayınlanacak
Teşekkürler Maksut Aşkar
Teşekkürler Sara La Fountain


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder